Prodaja mašina za obradu diskova i kočionih obloga

Sa dugogodišnjim iskustvom i vrhunskom tehnologijom, COMEC je postao sinonim za pouzdanost i kvalitet u oblasti proizvodnje mašina za obradu kočionih diskova i doboša za teretni i putnički program. 

Naš prodajni asortiman mašina za obradu diskova i kočionih obloga nudi sve što vam je potrebno za efikasno i precizno održavanje kočionog sistema vozila. Bilo da se radi o servisiranju  kočionih sistema automobila ili teretnih vozila, COMEC mašine su vaš partner u održavanju vozila.

Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da vam pruži sve potrebne informacije i podršku za odabir pravog proizvoda za vaše potrebe. Svi naši proizvodi su visokokvalitetni, pouzdani i proizvedeni kako bi zadovoljili najzahtevnije standarde.

TD302 COMEC

Mašina za obradu diskova direktno na vozilima 90 mm TD302 COMEC

Mašina za obradu diskova direktno na vozilima – Može se koristiti kada su operacije uklanjanja i montaže diska suviše komplikovane, kako kod terenskih vozila tako i kod putničkih vozila – Zahvaljujući sistemu za fiksiranje na strugu umesto kočione čeljusti, nudi se najveća preciznost obrade, održavajući disk i čeljust u ravni i korišćenje istih rupa i kontaktne površine. Njegova smanjena težina i dimenzije obezbeđuju praktičnost i praktičnu upotrebu. Štaviše, nezavisni alati za podešavanje, automatski pomak u oba smera, električni komandni graničnik i kompletna standardna oprema čine ovu mašinu izuzetno brzom i raznovrsnom za upotrebu na širokom spektru vozila.

  • Radni hod: 90 mm
  • Debljina rotora: 5-40 mm
  • Posmak: 0,15 mm/obt
  • Motor posmaka: 12 V
  • Broj obrtaja diska: 95 o/min
  • Snaga motora: 0,37 kW
  • Težina: 42 kg

M.P CENA: 564,984 rsd

TD502 COMEC

Mašina za obradu diskova na vozilima, sa standardnom opremom TD502 COMEC

Obrada diskova direktno na vozilu za teretni program Mašina TD 502 potpuno menja koncept remonta diskova u kamionima i autobusima. Nema više gubitka vremena dok rastavljate disk za okretanje klupe. Sada se operacije obrade mogu obavljati direktno na čvorištu.

M.P CENA: 1.129.968 rsd

TD 1000 COMEC

Mašina za obradu kočionih diskova i doboša, teretni/putnički program TD 1000 COMEC

Mašina TR 1000 je mašina za obradu diskova i doboša za putnička i teretna vozila – Dizajnirana je na osnovu modela TR 1500, ali bez svih dodataka( ovi uređaji su dostupni kao opciona oprema) – Glavne karakteristike TR 1000 su strukturalna čvrstoća, koju daje široka upotreba livenog gvožđa za sve komponente (osnova, stolovi i kutija za strug), i jednostavna upotreba. Neke intuitivne kontrole su pogodno locirane na mašini kako bi se omogućila sva podešavanja, tako da se uvek dobijaju najbolji rezultati u preciznosti i završnoj obradi.

  • Prečnik okretanja bubnja min/max : 150÷1170 mm
  • Maksimalni prečnik okretanja diska : 865 mm

M.P CENA: 1.462,728 RSD