Servis mašina za reglažu trapa

Mašine za reglažu trapa su sofisticirani uređaji za merenje uglova i pozicije točkova na vozilu i kao takvi zahtevaju posebnu pažnju  pri radu i održavanju.
Kao i kod dizalica. veoma važan korak pri nabavci ove mašine je savetovanje u vezi sa vrstom mašine kao i mestom na kome će se centriranje trapa izvoditi.
Odabir prave mašine zavisi od potreba i mogućnosti klijenta tj. da li će mašina biti sa 6 ili 8 senzora , bluetooth ili wifi,3d ili 4d. Takođe veoma važna stvar je i mesto na kome će se centriranje trapa izvoditi što znači ,da li je centriranje na kanalu ili na dizalici i ako je na dizalici,na kakvoj je dizalici
 
Preduzeće Aksim d.o.o. vam može dati prave odgovore na sva pitanja u vezi sa uređajem za reglažu trapa. Pre svega, možemo brzo i kvalitetno da izvršimo popravku ili servisiranje kao i kalibraciju uređaja za reglažu trapa.Takodje u mogućnosti smo da vam pružimo i softversku podršku koja pored ostalog podrazumeva i dopunu baze podataka vozila.
 
Kao ovlašćeni servis brenda Space s.r.l. u najkraćem roku možemo odgovoriti potrebama naših klijenata pre svega za mašine brendova Space,Sirio,Butler i Ravaglioli.