Servis i remont dizalica

 

Preduzeće Aksim d.o.o.iz Beograda vrši usluge savetovanja ,montaže,servisa i remonta svih vrsta autodizalica. U projektovanju autoservisa, jedna od važnijih  stvari je pravilno pozicioniranje i odabir prave vrste autodizalice.Iz tog razloga savetovanje je prvi korak pri kupovini nove dizalice ili formiranju servisa.

Preduzece Aksim d.o.o. je ovlašćeno od strane renomiranog proizvođača autoservisne opreme Space s.r.l, iz Italije. Kao takvi sposobni smo da izvršimo visokokvalitetno i profesionalno postavljanje(montažu),servisiranje i remont autodizalica. Montažu dizalice, vršimo nakon konsultacije sa klijentom i ukoliko su ispunjeni svi neophodni uslovi za bezbedan rad i korišćenje dizalice.

Takođe vršimo uslugu redovnog i vanrednog servisa i održavanja dizalica. Zahvaljujući velikom lageru rezervnih delova u mogućnosti smo da većinu kvarova otklonimo u najkraćem mogućem roku , na licu mesta. U slučaju teških kvarova ,opremu možemo potpuno remontovati i u našem servisu. Na sve vrste radova izvedene na dizalici dajemo garanciju od 1 do 3 godine u zavisnosti od vrste izvedenih radova,vrste dizalice i vrste rezervnih delova

 

MONTAŽA DVOSTUBNE DIZALICE SPACE – SDE 2337

DVOSTUBNE DIZALICE